Allegro

Nieuwe evoluties voor Popsy

1.Snelheid.

Naast een nieuwe en snellere verbinding, richt Popsy zich nu ook op een vereenvoudiging ervan om u tijd te laten winnen. De nieuwe versie om facturen te coderen kan gegevens gebruiken van een reeds ingevoerde betaling. De afpunting werd ook herdacht om eenvoudiger te zijn. Op basis van het btw-nummer laat Popsy u toe informatie uit de VIES-database te halen om nieuwe klanten- of leveranciersfiches sneller aan te maken.

2. Automatisering.

De voornaamste sociale secretariaten stellen digitale bestanden (SODA) ter beschikking van hun klanten. Eenmaal ingevoerd in Popsy genereren ze namelijk automatisch diverse loonoperaties (indien nodig gedetailleerd door de werkgever). De “banklink”-applicatie evolueert continu: Popsy is voortaan in staat om de hoofdsom te onderscheiden van de commissie vanaf de vrije tekst in CODA-bestanden. Popsy stelt nu ook automatische DV’s voor van de periodieke btw-centralisatie.
Ten slotte integreert Popsy een nieuw automatisch leersysteem dat bijvoorbeeld de algemene rekening en btw-code registreert vanaf het eerste gebruik van een andere rekening.

3. Digitalisering.

Popsy zet het compleet ter beschikking van kmo’s. Ze kunnen hiermee facturen automatisch versturen en ontvangen.
Deze nieuwe versies combineren het elektronisch versturen van klantendossiers (facturen, btw-verklaring, nota’s en commentaren) van trustmaatschappijen. We hebben ook de mailfunctie uitgebreid, de toegang tot samenhangende of gescande documenten gemakkelijker gemaakt en de XBLR-bestanden bestemd voor de NBB verlicht.

4. Controles.

Popsy maakt ook uw leven gemakkelijker met specifiekere dossiers, zoals de boekhouding van een vzw of een natuurlijke persoon, namelijk met een structuur die rechtstreeks aangepast is.

Interesse? Stuur dan een mail naar sales@allegro.be of bel ons op 02 371 49 11.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.