Allegro

Software partners


Mercator - Ineo
De beheersoftware van Mercator voldoet aan alle behoeften van een onderneming op het vlak van beheer: commercieel beheer, boekhou…   Zie meer De beheersoftware van Mercator voldoet aan alle behoeften van een onderneming op het vlak van beheer: commercieel beheer, boekhoudkundig beheer, e-commerce en CRM. Ongeacht de grootte van uw bedrijf of de sector waarin uw bedrijf actief is: Mercator-beheerssoftware past zich volledig aan aan uw behoeften en groeit met uw bedrijf mee.
Dimasys - Infomat
Dankzij het modulaire concept van DIMASYS, ons ERP-systeem voor groothandels, krijgt uw onderneming de kans om snel te groeien. M…   Zie meer Dankzij het modulaire concept van DIMASYS, ons ERP-systeem voor groothandels, krijgt uw onderneming de kans om snel te groeien. Met DIMASYS|WKG (Workgroup) en DIMASYS|ENT (Enterprise) biedt Infomat een compleet ERP-pakket geschikt voor bedrijven van verschillende groottes. Infomat is specialist in volgende branches: elektrotechniek, sanitair & verwarming, ijzerwaren & gereedschappen, bouw, machines, service & dienst na verkoop en retail.
Silicon Master - Brainstorming
Silicon Master is een modern platform voor algemeen ERP-bedrijfsbeheer met oplossing voor alle sectoren. Silicon Master omvat ond…   Zie meer Silicon Master is een modern platform voor algemeen ERP-bedrijfsbeheer met oplossing voor alle sectoren. Silicon Master omvat onder meer fabricagebeheer, projectbeheer, just-in-time planning, HR-beheer, CRM, multi-warehouse management en documentbeheer. Silicon Master bestaat op server onder de klassieke lokale MS Windows, Silicon Master SE & in een HTML-vorm, volledig op het web en toegankelijk via de Cloud, Silicon Master 365.
Ergo Pos - Zeus Software
De software voor commercieel beheer is de complete oplossing voor business management (beheer van klanten, leveranciers, producte…   Zie meer De software voor commercieel beheer is de complete oplossing voor business management (beheer van klanten, leveranciers, producten, het beheer van offertes, orders, leveringen, facturatie, ...).
Vary - Dagico
Vary is bedoeld voor professionals en biedt u een 360° zicht op uw business! Centraliseer het beheer van uw activiteit in één app…   Zie meer Vary is bedoeld voor professionals en biedt u een 360° zicht op uw business! Centraliseer het beheer van uw activiteit in één applicatie en beheer uw commerciële activiteiten, beschikbaarheid van apparatuur, resource planning en facturatie.
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.