Allegro

Partners


bill to box
Verstuur de facturen van jouw klant automatisch naar jouw boekhoudsoftware via Bill to box.
comax
Digitaliseer en automatiseer uw administratie en bespaar tijd en geld. Comax zorgt voor een automatisatie van handelingen en gege…   Zie meer Digitaliseer en automatiseer uw administratie en bespaar tijd en geld. Comax zorgt voor een automatisatie van handelingen en gegevens tussen en rond uw huidige pakketten.
breex
Inlezen van ingaande facturen (papier, scan, pdf, mail, ubl, ...) zonder handmatige invoer.
isabel
Met Isabel 6 kan u al uw rekeningen beheren via één platform. Isabel 6 biedt u een overzicht van al uw rekeningen en al uw transa…   Zie meer Met Isabel 6 kan u al uw rekeningen beheren via één platform. Isabel 6 biedt u een overzicht van al uw rekeningen en al uw transacties bij al uw banken. Dankzij Isabel Go - de Isabel-knop in uw boekhoudpakket - wisselt u voortaan rechtstreeks betaalbestanden en rekeninginfo uit met Isabel 6. Zo wordt u als financiële professional verlost van tijdrovende, saaie en repetitieve taken.
codabox
Codabox is de ideale oplossing om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van accountants en bedrijven. Vandaag de dag lever…   Zie meer Codabox is de ideale oplossing om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van accountants en bedrijven. Vandaag de dag levert Codabox CODA-bestanden aan meer dan 1.000 boekhoudkantoren.
arco
Arco zet uw documenten om van een papieren naar een digitale versie. Met Arco kan u scannen met herkenning, e-mails automatisch i…   Zie meer Arco zet uw documenten om van een papieren naar een digitale versie. Met Arco kan u scannen met herkenning, e-mails automatisch inlezen, e-facturen efficiënt verwerken.
adibox
Adibox biedt IT-oplossingen voor accountants, fiduciaires en bedrijven. Met Adibox komen de gescande documenten van uw klanten au…   Zie meer Adibox biedt IT-oplossingen voor accountants, fiduciaires en bedrijven. Met Adibox komen de gescande documenten van uw klanten automatisch in uw boekhoudprogramma terecht, klaar om beheerd te worden.
digicrowd
DigiCrowd is een consortium opgestart door Sage, Wolters Kluwer, WinBooks en Codabox, dat tegen eind 2020 de Belgische ondernemin…   Zie meer DigiCrowd is een consortium opgestart door Sage, Wolters Kluwer, WinBooks en Codabox, dat tegen eind 2020 de Belgische ondernemingsmarkt op de digitale Europese kaart wil zetten. Onze ambitie is om 100.000 bedrijven te mobiliseren om hun digitale postbus te vervolledigen met elektronische facturen. Onder het motto “the network always wins” hebben we gekozen om onze krachten te bundelen om deze ambitieuze plannen vorm te geven. DigiCrowd is dus een gezamenlijk initiatief van CodaBox, Sage, Wolters Kluwer en WinBooks. Via #digicrowd willen we voornamelijk : ondernemingen op een gemakkelijke manier toegang geven tot de netwerken die hen toelaten om elektronische facturen met hun accountant uit te wisselen het verzenden van elektronische facturen laagdrempelig maken het UBL-formaat als standaard voor elektronische facturatie promoten de doelstelling van de overheid helpen waarmaken door samen een draagvlak voor digitalisering op ondernemersniveau te creëren
silverfin
Het cloudplatform voor de succesvolle accountant van vandaag én morgen. Realtime data. Geautomatiseerde reporting. Focus op samen…   Zie meer Het cloudplatform voor de succesvolle accountant van vandaag én morgen. Realtime data. Geautomatiseerde reporting. Focus op samenwerking. De juiste toolkit om nieuwe adviesverlening te ontwikkelen.
emasphere
De rapporteringstool van Emasphere verbindt automatisch met uw softwaresysteem (boekhouding en/of andere systemen) zodat u uw geg…   Zie meer De rapporteringstool van Emasphere verbindt automatisch met uw softwaresysteem (boekhouding en/of andere systemen) zodat u uw gegevens onmiddellijk en gericht kan analyseren. Hun uitgebreide catalogus van standaardrapporten en -grafieken en specifieke features, zoals de budget- en consolidatie-module, maken het mogelijk om uw business kort op de bal te sturen.
accon
Allegro biedt XBRL-publicatie aan in zijn Allegro Online en Allegro Windows (Popsy) software. Maar Accon haalt historische gegeve…   Zie meer Allegro biedt XBRL-publicatie aan in zijn Allegro Online en Allegro Windows (Popsy) software. Maar Accon haalt historische gegevens op. Meer dan 50% van de huidige jaarrekeningen wordt neergelegd via Accon. De software leest gegevens uit uw boekhoudprogramma in en plaatst de cijfers automatisch in de correcte rubriek op de jaarrekening.
billit
Online facturatieplatform voor boekhouders en ondernemers Gemakkelijk. Krachtig. Betaalbaar.
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.