Allegro

Subito wordt nog praktischer

Nee, de cloud is niet enkel bedoeld voor grote ondernemingen. Steeds meer kmo’s beginnen eraan. En vaak is het de boekhouding die als startpunt dient voor de migratie naar de cloud. En met Allegro is het moeiteloos! Hiervoor hebben we Subito ontwikkeld, een klein programma waarmee u overal factureert, zolang u over een simpele internetverbinding beschikt. Wat zijn de voordelen?

  • Eenvoudig: opslaan gebeurt in de cloud en de gegevens zijn daarom altijd toegankelijk, waar u ook bent. U voegt uw klanten toe met alle informatie die u nodig hebt, u plaatst uw logo en u kunt beginnen met factureren. Met het opsturen via mail of per post, naargelang uw voorkeur.
  • Gratis: indien u minder dan 100 facturen per jaar opstelt, is Subito zelfs gratis. Starters genieten er ook gratis van. En als u meer dan 100 facturen hebt, zal Subito slechts 10 euro per maand kosten…
  • Integratie: Subito is vaak een eerste stap naar een boekhouding die integraal in de cloud beheerd wordt. Het programma is in ieder geval gemaakt om deze evolutie gemakkelijk te laten verlopen. Daarnaast zal elke opgemaakte factuur beschikken over een klein standaard formaat dat het automatisch injecteren in een boekhouding mogelijk maakt, zoals onze Popsy-software bijvoorbeeld. Zo zal dit kleine formaat uw accountant het ook mogelijk maken om automatisch uw facturen in uw account te injecteren. Praktisch!
  • Gemakkelijk beheer: Subito biedt een zeer simpel overzicht van de facturen die u hebt opgesteld. Bovendien kunt u met een simpele klik degenen aanduiden die betaald werden. Gemakkelijk voor de follow up!

Interesse in Subito? Stuur dan een mail naar sales@allegro.be of bel ons op 02 371 49 11

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.