Allegro

Visum voor de wolken

Meneer Doukissis, de naam van uw bedrijf doet meteen aan reizen denken of niet?
Zeker! Al sinds 17 jaar bieden we een administratieve ondersteuning aan onze klanten, maar ook een vertegenwoordiging indien ze dat wensen, om de vertaling of echtverklaring van een document of visum te bekomen (als particulier voor toeristische of zakelijke doeleinden, maar ook voor goederen) voor alle landen. Dit wil zeggen dat we met tal van documenten werken en in contact komen met administraties, consulaten en ambassades, we moeten dus altijd alle onderdelen van een dossier bij de hand hebben voor al onze klanten, maar op een veilige en vertrouwelijke wijze.

Een paar maanden geleden bent u naar cloud computing overgestapt. Waarom?
Vroeger gebruikten we een ander programma. Maar met deze oplossing waren we afhankelijk van een server. Zonder te beginnen over de risico’s van panne of problemen met toegang. Toen het tijd werd om van systeem te veranderen was het gebruik van deze nieuwe technologie voorgesteld door Allegro eigenlijk logisch…

En bent u tevreden met deze nieuwe werking?
Het maakt ons werk in ieder geval gemakkelijker! Dringende gevallen kunnen zich op elk moment voordoen. We houden ons dus niet aan vaste werkuren. Omdat het soms niet anders kan, aarzelen we niet op om ieder moment van de dag paraat te zijn. Daarom is het noodzakelijk dat onze werknemers een directe toegang hebben tot onze klantendossiers, of ze nu op kantoor, thuis of zelfs in het buitenland zijn. Met cloud computing van Allegro is niet alleen ons werk, maar ook ons leven gemakkelijker geworden.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.