Allegro

Allegro Software NV, een jonge en erkende onderneming.

In oktober 2012 is Popsy Software NV, na de samensmelting met Trias BSS bvba, Allegro Software NV geworden. Vandaag verkoopt de groep Allegro een splinternieuwe boekhoudsoftware : Allegro wordt in de cloud verwerkt en is dus 100% web gericht en 100% mobiel, daarnaast kan het programma vanaf eender welk toestel (computer, MAC, netbook, tablet) gebruikt worden. U hebt enkel een internetverbinding nodig. Allegro is gegroeid uit Popsy, een boekhoudapplicatie die reeds sinds 25 jaar gebruikt wordt in Belgische kmo’s. Meer informatie vindt u op de website.

Allegro Software NV is dus al goed op de Belgische en Luxemburgse markt ingeburgerd. Maar ook op de Tsjechische markt : in maart 2012 nam een Tsjechische onderneming, Newlink, deel aan de overname van Popsy Software in het kader van een MBO, samen met Philippe Logé, General Manager van Popsy van 1993 tot 2003, en waarvan hij weer aan het hoofd staat sinds 2011, en Rudy Van Avermaet, General Manager van Trias van 1989 tot 2012.

Allegro is reeds een kleine internationale groep en telt 35 medewerkers. Op de Belgische markt wordt de software bijna exclusief verkocht via een netwerk van verdelers, die zich over heel het land bevinden. Er bestaat reeds een oplossing voor uw bedrijf vanaf 25 euro per maand.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.