Allegro

Allegro gaat “forte”!

Volgende maand is het een jaar geleden dat Philippe Logé, Rudy Van Avermaet en Dušan Koutný (onze foto) de overname door Allegro lanceerden van Popsy en de integratie van de reseller Trias. Dit jaar is in een oogwenk voorbijgegaan gezien alles wat heeft plaatsgevonden!

Ook al is het 18 maanden durende boekjaar nog niet voorbij, zijn de stabiliteit van de klantenportefeuille en de naamsbekendheid van Allegro bij cijferspecialisten reden genoeg om tevreden te zijn. De interne werken aan kostenbeheersing, informatie voor resellers en het verbeteren van de klantensupport zijn vandaag achter de rug en beginnen nu al vruchten af te werpen.

In de komende weken zullen ook – op een regelmatig tempo – diverse langverwachte modules verschijnen om het aanbod van Allegro aan te vullen en om onze inspanningen te versterken in de opleiding van onze klanten met de cloud. Deze nieuwe opslagtechnologie kent een toenemend succes, voornamelijk in Vlaanderen. Het bevestigt dat een duidelijke en transparante toelichting de bezwaren en vooroordelen over deze in de toekomst fundamentele tool doen verdwijnen

Allegro kijkt uit naar de volgende projecten en uitdagingen die ons zonder twijfel nog veel voldoening zullen schenken tijdens dit eerste boekjaar.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.