Allegro

Nieuwe Bank Link-upgrade voor Allegro-producten

De ontwikkeling van het Allegro-gamma in de Cloud betekent niet dat de Popsy-producten niet meer evolueren. Analysedossiers zijn namelijk dezelfde voor de twee productengamma’s van POPSY en ALLEGRO. Het POPSY-gamma is trouwens de eerste die van de upgrade van onze modules zal genieten. Dat is het geval van de bankverbinding waarvan de functionaliteiten helemaal herzien werden zodat de module nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker zou zijn wanneer CODA 1- en CODA 2-bestanden behandeld worden. Een serieuze tijdwinst voor boekhoudprofessionals. Met deze nieuwe versie worden niet-geïdentificeerde transfers ook gemakkelijker gecontroleerd. Bankoverschrijvingen worden voortaan nog sneller via POPSY gestuurd. Ten slotte worden SEPA-bestanden nu volledig behandeld, inclusief nieuwe domicilieringsmandaten.

Qua controles moeten we toch even de nadruk leggen op de Excel Add-In van Popsy. Deze module wordt aan Excel toegevoegd en zorgt voor een dynamische verbinding met boekhoudcijfers. Deze optie is niet zeer bekend, maar het vult een Excel-document aan om buiten de boekhouding tools te creëren. De perfecte gelegenheid om vanaf de boekhouding zelf eens en voor altijd tabellen op te stellen met ratio’s en controles die volledig op maat gemaakt worden en in realtime in functie van de cijfers aangepast worden. Dankzij functie genieten beheerscontroleur en accountants tevens van een direct en constant overzicht.

Laten we niet vergeten dat alle specifieke modules ook direct activeerbaar zijn vanaf het Popsy-product en dat onze diensten altijd te uwer beschikking staan om vragen te beantwoorden.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.