Allegro

Popsy in de Cloud

Allegro zag al heel vroeg het potentieel in van cloud computing voor de gebruikers van zijn boekhoudsoftware Popsy. Dankzij de cloud hoeft u zich geen zorgen meer te maken! U bent dan namelijk niet meer afhankelijk van het beheer, onderhoud en opslaan van een persoonlijk netwerk, noch van super gespecialiseerde IT’ers.

En het gaat verder: de gecodeerde gegevens in Popsy zijn overal beschikbaar, of de gebruiker zich op werk, bij een klant of zelfs thuis bevindt. Ze worden op zeer betrouwbare servers met grote capaciteit bewaard. Toegang tot en delen van gegevens gebeurt op een beveiligde manier. Bovendien werden er in de nieuwe interface Cloudbizz, naast de boekhouddiensten van Popsy, ook andere oplossingen geïntegreerd, zoals de Office-suite, maildiensten en bijkomend opslaggeheugen.

De uitstekendheid van de Cloudbizz-dienst en het professionalisme van de teams van deze nieuwe partner hebben Allegro-klanten alvast in de praktijk kunnen vaststellen tijdens de overgang.

Geen last meer van IT-problemen, zich volledig kunnen inzetten in zijn werk, op een totaal veilige manier mobiel kunnen zijn, alle applicaties kunnen combineren en over alle gegevens beschikken overal en altijd hoort er voortaan bij voor alle gebruikers van Popsy. Misschien is dat binnenkort ook het geval voor u?

Indien u ook wilt genieten van de voordelen aangeboden door Cloudbizz,
contacteer ons (03 612 55 11)!

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.