Allegro

Aanpassing Forum For the Future

Het congres FORUM FOR THE FUTURE 2021 past zich aan!

4 digitale dagen in 2021, 2 fysieke dagen in 2022

Gezondheid boven alles!

Afgelopen woensdag was u vermoedelijk ook aan het tv-scherm gekluisterd om naar de maatregelen van het Overlegcomité te luisteren. De situatie is niet goed. De maatregelen zijn, of we het daar mee eens zijn of niet, een antwoord op de vierde coronagolf. Uw gezondheid staat voorop, in onze wens om kwaliteitsvolle en betaalbare vormingen aan te bieden, in een uitwisselingsmodus waarbij we het ook belangrijk vinden om op de hoogte te zijn van de tools die er op de markt zijn.

Uw congres past zich aan: de 2 fysieke dagen worden volledig overgedragen naar maart 2022, het digitale luik wordt uitgebreid naar 4 dagen en op die manier behoudt u de mogelijkheid om ook dit jaar nog erkende vorming te volgen.

U bent verzekerd van uw opleiding en heeft ook perspectief voor de toekomst. Het congres 2021 zal gedurende 4 dagen in digitale vorm worden aangeboden, via een platform dat u een kwaliteitsvolle en unieke beleving garandeert. Concreet betekent dat het volgende:

1. De vormingen van dinsdag 30/11/21 en woensdag 01/12/21 die oorspronkelijk voorzien waren in plenaire zitting, worden opgenomen in onze tv-studio en live uitgezonden (in het Frans en in het Nederlands). Deze live-editie bestaat uit een programma die u kan volgen via het webinar. Interactie en uitwisseling zijn gegarandeerd. Deze vormingen zijn dan ook erkend door het ITAA.

2. De andere vormingen die normaal zouden doorgaan op deze dagen, worden uitgesteld naar 14 en 15 maart 2022, in de Heizelpaleizen.

3. De live-studio wordt uitgebreid met een programmatie van de partners (waaronder de ’30 minuten om te overtuigen’, een cyclus om nieuwe tools voor te stellen).

4. De vormingen van donderdag 02/12/21 en vrijdag 03/12/21 (online dreamteam) blijven geprogrammeerd zoals voorzien. Hier verandert niets aan.

5. Het platform zal voor het eerst ook een digitale expo-ruimte voorzien, waardoor u in contact kan komen met alle partners en standhouders van het congres. U kan dus heel wat contacten leggen.

Uitstel: meer en veiliger voor iedereen!

U heeft het begrepen. Het congres wordt niet geannuleerd, maar aangepast om tegemoet te komen aan uw noden in 2021, en uitgesteld tot 2022 om de fysieke ontmoeting te kunnen laten doorgaan. De inschrijvingen kunnen bijgevolg niet worden geannuleerd, om de toekomst van de Stichting en haar partners te waarborgen.

Een aangepast programma en niet te missen afspraken vanaf volgende week beschikbaar.

Vanaf begin volgende week zullen we het programma van 30/11/21 en 01/12/21 bekendmaken. Nog even geduld, zodat we de wijzigingen kunnen doorvoeren. Wees gerust, u zal niet ontgoocheld zijn!

Découvrez également notre application de facturation.
Partager cet article
Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.