Allegro

Allegro – Voorlooper !!

Een kleine terugblik is genoeg om te beseffen in welke mate de technologische keuzes die eerst door POPSY en dan door ALLEGRO genomen werden altijd succesvolle anticipaties zijn geweest. Meer dan tien jaar geleden was de ontwikkeling van POPSY Windows in C++ een grote uitdaging. Veel moeilijker te ontwikkelen, maar de software bleek bij gebruik al snel veel betere prestaties te leveren.

We vergeten snel dat het initiatief om Saas-oplossingen (software as a service) te ontwikkelen, die vandaag in de wolken werken, ook meer dan tien jaar geleden bij ons genomen werd. Nog lang voor dat er van cloud computing sprake was. Maar toen het risico genomen moest worden, aarzelde Allegro niet en haalt er nu alle voordelen uit. U hoeft slechts naar de concurrentie te kijken: hoe ze pas sinds enkele maanden dergelijke oplossingen trachten te ontwikkelen door een kleine (en dure) client op de computer toe te voegen! Dan beseft u pas wat voor een voorsprong we hebben.

Nu we zo goed op dreef zijn, mogen we niet stoppen. Daarom is Allegro sinds een kleine vier jaar bezig met de ontwikkeling van haar oplossing met native web tools. .Net en Java. Tools die 100% compatibel zijn met HTML5 en met alle webbrowsers werken, zowel op Mac als pc, tablets en zelfs smartphones aan de hand van een simpele login en wachtwoord. Allegro zal altijd een flinke voorsprong hebben. Zullen we over vijf jaar afspreken om de resultaten te bekijken?

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.