Allegro

5 jaar: een zeer gelukkige verjaardag

Een eerste mijlpaal in zijn bestaan en de gelegenheid om een zeer positieve balans op te maken van deze eerste vijf jaren. Zowel Allegro als Popsy hebben een mooie toekomst in het vooruitzicht.

Al sinds een paar jaar heeft cloud computing het leven van ondernemingen radicaal veranderd. Cloud computing maakte het mogelijk om niet meer afhankelijk te zijn van tijd en plaats. Vijf jaar geleden heeft Allegro zich helemaal aangesloten bij deze revolutie. Vanaf eender welke computer verbonden aan internet kan de gebruiker vandaag beschikken over zijn applicatie. Allegro, native solution voor internet, wordt gehost door Proximus. Meteen daarna heeft Popsy ook genoten van een cloud-oplossing, een SaaS die gehost wordt door Cloudbizz. Daar ook bleek het een groot succes te zijn: bijna een klant per week beslist over te stappen naar de cloudversie.

Vijf jaar lang zijn we voortdurend onze producten gaan verbeteren om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Digitalisatie, steeds meer geavanceerde automatisatie, eenvoudigheid en doeltreffendheid: dit zijn slechts enkele pijlers die onze ontwikkeling ondersteunen. We moeten trouwens ook een steeds grotere interactie vaststellen tussen klanten en accountants. Daarnaast voeren we een gemeenschappelijke analyse uit van onze twee producten om ze constant te verbeteren. Tussen Popsy en Allegro bestaat er dus een ware synergie. Popsy evolueert eerst en – na de feedback – worden de veranderingen ook in Allegro geïmplementeerd. Om de drie maanden worden zo nieuwe modules of verbeteringen aan contractklanten aangeboden.

De evolutie van onze producten helpt ons tevens als onderneming. De ontwikkelde modules voor klanten worden namelijk ook intern gebruikt. We genieten dus zelf van de kwaliteit en de snelheid van onze updates. Maar ook van een strikte interne organisatie met vereenvoudigde en geautomatiseerde procedures. Deze elementen, gecombineerd met een mooie vooruitgang van de omzet, laten ons geloven dat Allegro zal mogen rekenen op een toename van zijn winst van vrijwel 30% voor het jaar 2016-2017. Deze bedragen laten de financiering toe in eigen kapitaal van de toekomstige ontwikkelingen.

Interesse in Popsy of Allegro? Stuur dan een mail naar sales@allegro.be
of bel ons op 02 371 49 11.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.