Allegro

Nieuwe vooruitgang voor Popsy – en – Allegro -klanten

  • Bankieren: gegenereerde (SEPA) of gecodeerde (CODA) digitale bestanden dankzij een verbinding met de bank laten ons al jarenlang toe automatische transacties uit te voeren op een gemakkelijke en veilige wijze. De verbeteringen op dat vlak betreffen vooral geavanceerde herkenning van vrije berichten in bankcommunicaties. De automatische boekhouding en afpunting van duizenden betalingen bieden een steeds betere snelheid en veiligheid.
  • Het opstellen en ontvangen van facturen: Het opsturen van elektronische facturen bestaat al tientallen jaren, maar de automatische behandeling ervan werd veel te lang voorbehouden aan bestandsstructuren eigen aan grote ondernemingen. Allegro en Popsy maken het vandaag mogelijk om elektronische facturen (pdf) op te sturen en te ontvangen, met inbegrip van het eFFF-formaat (UBL 2.0). Dit formaat laat de automatische codering toe van facturen opgesteld met Subito (Facturatie) in een boekhouding die bijgehouden wordt door een accountant die Popsy gebruikt.
  • Diverse loonoperaties: Net als Allegro is Codabox constant op zoek naar oplossingen om het leven van accountants gemakkelijker te maken. Een nieuw formaat, genaamd SODA, laat sociale secretariaten toe om diverse loonoperaties naar accountants te sturen die ze vervolgens automatisch coderen in de dossiers van hun klanten.

Tal van applicaties die dus toelaten om steeds terugkerend en eentonig werk stop te zetten, om zich eindelijk te kunnen focussen op operaties met een grotere toegevoegde meerwaarde. De doeltreffendheid van onze paketten verbeteren is een permanent doel van onze teams. Interesse? Stuur een email naar sales@allegro.be
of bel ons op 02 371 49 11.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.