Allegro

“Subito” factureren !!

Bent u een starter, zelfstandige of kleine KMO op zoek naar een eenvoudige online facturatietool? Zoek niet verder, Subito werd voor u gemaakt.

Via een gewone browser kan u inloggen om facturen op te maken. Subito helpt u ook om geleidelijk aan klanten te creëren: voer het BTW-nummer in en de gegevens komen tevoorschijn in de klantenfiche. En klaar! Dit allemaal dankzij de nieuwe vereenvoudigde en overzichtelijke interface.

Start u met een nieuw bedrijf? Subito is gratis gedurende 1 jaar. Maakt u minder dan 100 facturen op per jaar? Gebruik Allegro Invoice Subito, het kost u geen euro!
Later, als u meer dan 100 facturen hebt, zult u slechts 10 euro per maand betalen.

Als u graag overstapt naar een volledige boekhoudsoftware, heeft Subito alles voorzien. Uw gegevens bestaan al in de Allegro-boekhouding. Uw facturen en klanten zijn dus bijvoorbeeld meteen beschikbaar voor uw boekhouder. Dankzij Allegro, de boekhouding in de cloud! Eenvoudig en direct…

Indien u graag gebruik wilt maken van Allegro Invoice Subito, contacteer ons  op 02 371 49 11 of vul uw gegevens in op de website.

Dit artikel delen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.